Bindweefselmassage

Cosmetische bindweefselmassage: topsport voor de huid !


Wat is bindweefselmassage ?
Bindweefselmassage is een reflexzonemassage die zich richt op het herstelvermogen van de huid. Door middel van diepe intensieve massagegrepen in het bindweefsel wordt de doorbloeding en stofwisseling van de huid geactiveerd, de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de kwaliteit van de huid sterk verbeterd. Bindweefselmassage is topsport voor de huid!

 Indicaties
- huidveroudering
- verslapte huid
- rokershuid
- slecht doorbloede huid
- acne (zonder actieve ontsteking)
- couperose
- preventief voor alle huidtypen

In geval van koorts, hartklachten, bloeddrukproblemen, zwangerschap, hemofilie (stollingsvertraging bloed) en gebruik van bepaalde medicijnen, wordt bindweefselmassage afgeraden.

De behandeling
Cosmetische bindweefselmassage wordt het meest op het gezicht, hals en decolleté toegepast. De eerste behandelingen kunnen wat gevoelig zijn. Dat komt door de verklevingen van het weefsel. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als weldadig ervaren. De gezichtsmassage wordt op een gereinigde huid toegepast. De massage maakt de huid warm en wat tintelig.

Toepassing
Bindweefselmassage kan binnen een gezichtsbehandeling worden toegepast (zie bijv. Age Smart verstevigende gezichtsbehandeling) of apart in kuurverband (basiskuur 6 behandelingen gedurende 6 weken, waarin in de eerste 2 weken een extra bindweefselmassage). Afhankelijk van de conditie van het bindweefsel wordt voor elke client een persoonlijk behandelplan samengesteld. Een bindweefselmassage van het gezicht, hals en decollet√© duurt ca. 45 minuten en kost € 50,- per keer.

© Copyright lamarine.nl