BehandelingenAlle behandelingen bij "La Marine" worden aan de hand van de Dermalogica® Facemapping huidanalyse nauwkeurig afgestemd op de behoefte en conditie van je huid. Dat maakt de behandeling uniek voor elke klant, dus ook voor jou! En met optimaal gebruik van de Dermalogica skincare producten. Een regelmatige behandeling bij "La Marine" plus de juiste Dermalogica® producten voor thuisgebruik leiden tot het beste resultaat! Je huid is deze investering zeker waard!!
Om een beeld te geven van mogelijke behandelingen volgt hieronder een aantal voorbeelden:

PRO SKIN TREATMENTS

Introduction Treatment   30 minuten  € 30,-
Een kennismakingsbehandeling met "La Marine" en Dermalogica®  

The Dermalogica Face Treatment   60 minuten   €  55,-
Deze revolutionaire behandeling vormt de basis van alle Dermalogica® skincare behandelingen. Deze behandeling bevat onder meer een intensieve reiniging met de op jouw huid afgestemde Dermalogica® cleanser, de Facemapping huidanalyse, exfoliatie en eventuele onzuiverheden verwijderen.

Age Smart verstevigende gezichtsbehandeling   €  73,-
De ultieme behandeling die je huid verstevigt, voedt en hydrateert.Met gebruik van alle Dermalogica AGE Smart producten, inclusief een vitamine-peeling en bindweefselmassage.

The multivitamin Power Treatment   €  65,-
Een zeer populaire behandeling! Ideaal voor de huid die een oppepper kan gebruiken en voor de vroegtijdig verouderde huid. Met een boost aan huidherstellende - en voedende vitaminen. Deze behandeling bevat o.a. een niet-irriterende MultiVitamin Power exfoliatie en het MultiVitamin Power Recovery Mask. Een zeer actieve behandeling die de elasticiteit, spanning en structuur van je huid verbetert en zichtbaar de tekenen van vroegtijdige veroudering vermindert.   

De Pro Power Peel € 91,-
Dit is Dermalogica’s meest intensieve en krachtige peeling. Stimuleert de celvernieuwing en werkt op huidveroudering, hyperpigmentatie en/of onzuiverheden. De peeling kan laag op laag worden aangebracht, wat maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau oplevert! Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig. Voor het meest optimale resultaat wordt de Pro Power Peel in kuurverband aangeraden; 3 tot 5 behandelingen om de 2 weken. 

Men's Skincare Treatment   60 minuten  € 55,-
De Dermalogica® skincare producten en -behandelingen zijn zowel geschikt voor de man als voor de vrouw. De mannenhuid kent specifieke problemen als overgevoeligheid en irritatie bij het scheren. Deze behandeling pakt die problemen aan met de op jouw huid afgestemde Dermalogica® producten. Ook ontstressing van de nek en schouders komt aan bod.

JEUGDBEHANDELING

Veel pubers, dikwijls al vanaf 10 jaar, kampen met een in meer of mindere mate onzuivere huid met meeëters (comedonen), verstoppingen en/of pukkeltjes. Herken je dit? Maak dan een afspraak bij La Marine. Met een regelmatige behandeling bij La Marine hou je dit onder controle. Bij de eerste behandeling krijg je advies over hoe je thuis je huid moet verzorgen. Een dagelijkse en consequente reiniging van je gezicht is heel belangrijk om verergeren van puistjes tegen te gaan! Afhankelijk van de mate van verstoppingen en comedonen wordt bekeken welke behandeling bij jou past. La Marine heeft al veel dankbare pubers in behandeling!

- Reiniging, comedonen verwijderen, desinfecteren:
    15 minuten   € 15,-
- Reiniging met stoom, comedonen verwijderen, desinfecteren, masker:
    30 minuten   € 25,-
- Reiniging, peeling met stoom, comedonen verwijderen, desinfecteren, talgregulerend masker, dagverzorging:
    45 minuten   € 29,50
- Kuurbehandeling (wekelijks of 2 wekelijks)
    € 29,50

Ondersteuning van de behandelingen thuis met de aangepaste producten van Dermalogica® geeft het beste resultaat.

De Clear Start lijn van Dermalogica is speciaal voor de tienerhuid ontwikkeld. Alle producten van Clear Start zijn te koop bij La Marine !

SPA TREATMENTS

Een paar voorbeelden van de revitaliserende, ontspannende, hydraterende of ontslakkende lichaamsbehandelingen met de producten van Dermalogica® !

Ontstressende rug/nek/schoudermassage  
Last van spanning in de schouders? Boek dan de ontstressende rug/nek/schoudermassage en ervaar het rustgevende effect van Stress Relief Treatment Oil van Dermalogica®.
Prijs € 30,-

Decolleté behandeling
Herstelt, hydrateert, voedt en beschermt één van de meest kwetsbare delen van het lichaam. Uitermate geschikt voor een voortijdig verouderde, door zon aangetaste of geïrriteerde huid. Verbetert de gezondheid en uitstraling van het decolleté!
Prijs € 15,-

Wellnessbehandeling voor de voeten
Een heerlijke voetscrub met zeezout en aromatische oliën voor het verzachten van je voetenhuid, gevolgd door een ontspannende voetmassage. Een snelle oppepper voor de voeten!
Prijs € 15,-

Cosmetische voetbehandeling
Een weldadig voetenbad, waarna de nagels worden geknipt en gevijld, de nagelriemen worden verzacht met olie, vervolgens de voeten heerlijk worden gemasseerd en tot slot de nagels glanzend worden gelakt. Voor mooie voeten die gezien mogen worden!
Prijs € 35,-

Wellnessbehandeling voor de handen
Een intensieve handscrub met zeezout en aromatische oliën die je handen zacht en glad maakt, gevolgd door een weldadig warme en hydraterende paraffinepakking.
Prijs € 15,-

Huidoneffenheden verwijderen
Soms kunt u een klein plekje op de huid hebben waaraan u zich ergert, zoals een klein steelwratje (vaak in de hals/oksel), een zichtbaar adertje op de wang of een bloedblaartje e.d Vaak kunnen wij deze plekjes verwijderen of minder zichtbaar maken. Dat doen we met professionele apparatuur door middel van thermolyse. Dit gebeurt met een miniscuul gouden naaldje dat korte stroompulsjes afgeeft.

Extra's bij de behandelingen
Natuurlijk kun je bij 'La Marine' ook terecht voor extra's als harsen, wimpers en wenkbrauwen verven, epileren etc. Geef dat wel tevoren door, dan kan er extra tijd voor worden ingeruimd. Zie voor tarieven van de extra’s : Tarieven


© Copyright lamarine.nl