Dermalogica


Dermalogica®: Doelgerichte huidverzorging
Bij 'La Marine' wordt gebruik gemaakt van Dermalogica®, hèt Amerikaanse topmerk op het gebied van huidverzorging. Dermalogica® is op dit moment de snelst groeiende professionele huidverzorgingscompany in de wereld en heeft in korte tijd de Nederlandse markt veroverd. De producten van Dermalogica® zijn ontwikkeld in het International Dermal Institute in Los Angeles, en gemaakt van de meest zuivere en hoogwaardige ingrediënten die de natuur en wetenschap bieden. Er wordt gewerkt met etherische oliën, serums en botanische mixers. De producten bevatten niets dat de huid zou kunnen irriteren. Zij bevatten bijv. géén chemische geur- en kleurstoffen, géén lanoline en minerale oliën, en géén SD-alcohol. Dermalogica® houdt altijd rekening met het milieu. Alle ingrediënten zijn ecologisch verantwoord en de verpakkingen zijn recyclebaar. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes of in flesjes met pompsysteem.
Ook belangrijk : de producten worden niet op dieren getest. En door Greenpeace is in een groot cosmetisch onderzoek vastgesteld, dat de Dermalogica® producten puur en eerlijk zijn en geen gifstoffen bevatten ( zie uitgave "Mooi" van Greenpeace).

Bij La Marine is de gehele productlijn van Dermalogica te verkrijgen. Bellen om producten te bestellen kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over de producten en het online bestellen van de producten : shop.dermalogica.nlDe filosofie van Dermalogica®
De filosofie van Dermalogica® is, dat de huid gedurende het leven door interne en externe factoren constant aan verandering onderhevig is. Jane Wurwand, de oprichtster van Dermalogica® en van het International Dermal Institute in Los Angeles zegt:"Wij geloven niet dat de huid alleen vet, droog of normaal is. De huidconditie verandert voortdurend door omgevingsfactoren zoals klimaat en milieu, door leeftijd en hormonen. Daarom is het de taak van de Dermalogica® Skincare therapist om een persoonlijke behandeling voor de cliënt samen te stellen naar de conditie en behoefte van de huid voor dat moment". Daarbij vindt Jane dat huidverzorging op dezelfde plaats moet komen als tanden poetsen. Geen luxe dus, maar bittere noodzaak. Om die reden spreekt Jane ook van Skincare therapists i.p.v. schoonheidsspecialisten, omdat goede huidverzorging volgens haar niets te maken heeft met beauty, schoonheid, maar alles met skincare, huidverzorging. Voor meer informatie en voor uitvoerige informatie over de producten van Dermalogica® : dermalogica.nl

Unieke huidanalyse: Face-mapping
Elke gezichtsbehandeling bij "La Marine" is inclusief de uitgebreide en professionele huidanalyse van Dermalogica®, de Face-mapping huidanalyse. Je huid wordt daarbij verdeeld in zones en zo gedetailleerd bekeken en bevoeld, zodat de behandeling doelgericht en op de conditie van je huid kan worden afgestemd en elke keer als je "La Marine" bezoekt, wordt je huid weer opnieuw volgens de Face-mapping analyse bekeken en wordt de behandeling weer precies op je huidconditie afgestemd.

Voor meer informatie over Face-mapping klik hier


© Copyright lamarine.nl