Even voorstellen'La Marine' Skin & Body Care bestaat sinds 2004 en wordt gerund door Marina van den Meiracker, gediplomeerd schoonheidsspecialist en sportmasseur. Met haar ervaring als huidspecialist biedt Marina professionele gezichtsbehandelingen en wellnessbehandelingen voor vrouwen en mannen. Doeltreffend en met resultaat. Of het nu gaat om huidverbetering, ontstressen of huidverzorgingsadvies.

Bij La Marine wordt gewerkt met het Amerikaanse topmerk Dermalogica, een no nonsense merk dat zich al meer dan 25 jaar richt op een gezonde huid en het opleiden van hoogwaardige schoonheidsspecialisten.
Marina heeft de Dermalogica Expert status, het hoogst bereikbare opleidingsniveau bij Dermalogica, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen. Daarbij volgt zij regelmatig trainingen om haar kennis op vakgebied te vergroten en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Een tweejarige scholing Dermatologie heeft haar kennis op gebied van huidaandoeningen verdiept.

Marina is gespecialiseerd in :

- cosmetische bindweefselmassage, een massagevorm die zich richt op herstel, regeneratie en versteviging van de huid. Meer info
- microdermabrasie, een behandeling waarbij op een veilige manier met professionele apparatuur het bovenste laagje van de opperhuid wordt afgehaald. Een probleemoplosser voor allerlei huidproblemen zoals littekentjes, grove poriƫn, onregelmatige huid, oppervlakkige pigmentvlekken etc. Meer infoKernlid Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging© Copyright lamarine.nl